به گزارش شهرآرانیوز؛ جعفر میعادفر درباره آمار مصدومان حوادث مرتبط با چهارشنبه سوری اظهار کرد: تا ساعت ۲۲ امشب ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۴ تعداد ۳۳۱ نفر بر اثر انفجار مواد محترقه در حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال دچار مصدومیت شدهاند. تا این لحظه با همکاری خوب مردم، تعداد مصدومین حوادث امسال نسبت به سال گذشته ۸۳ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: در حال حاضر ۲۳۱ نفر از مصدومان درمان و ترخیص شدهاند، اما ۹۵ نفر از مصدومان همچنان بستری هستند. همچنین ۵ نفر به طور سرپایی در محل حوادث تحت مداوا قرار گرفتهاند.
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه خوشبختانه این حوادث تاکنون، فوتی نداشته است، از افزایش آمار قطعی عضو به ۱۲ مورد خبر داد و بیان کرد: ۷۹ مورد آسیب به چشم و ۸۴ مورد سوختگی در بین مصدومین گزارش شده است.
میعادفر خاطرنشان کرد: بیشترین مصدومین مربوط به استانهای آذربایجان غربی، اردبیل و کرمانشاه بوده است.
شروین تبریزی، سخنگوی اورژانس استان تهران نیز درباره آمار مصدومان حوادث چهارشنبهسوری گفت: تا ساعت ۲۱ امشب، ۵ نفر در استان تهران دچار مصدومیت شدهاند که از این تعداد ۳ نفر در محل حادثه درمان شده و ۲ نفر نیز به بیمارستانها منتقل شدهاند.
ویافزود: یکی از مصدومین خانم و چهار نفر دیگر آقا بودهاند.